tirsdag 13. april 2010

Steinbitfilét med ratatouille

Etter inspirasjon fra Trines Mektige Matbloggs Torsk med ratatouille bestemte jeg meg for å lage steinbitfilét med ratatouille i dag. Det var kjempegodt! Tydelig satt Jenny også veldig pris på denne retten (ikke uventet, siden hun elsker tomatbaserte sauser).


Oppskrift (2 personer)
400 g steinbitfilét
2 ss olivenolje
1 neve finhakket persille
2 ss sitronsaft
nykvernetsalt

Legg fisken i en ildfast form og strø salt over. Bland sammen olje, persille og sitronsaft, og smør blandingen over fisken. Bakes i ovnen på 225 grader i 12-15 minutter

Ratatouille
1 liten løk i små terninger
1/2 rød paprika i biter
1/2 gul paprika i biter
1/3 squash
1 fedd hvitløk, finhakket
1 boks cherrytomater (evt. vanlige hermetiserte tomater i biter)
2 ts soyasaus
1 ss sitronsaft
1 klype sukker
1 neve fersk basilikum, strimlet
salt og pepper

Stek løken litt i oljen. Tilsett paprika, squash og hvitløk, og la det surre i et par minutter. Tilsett tomatene, soyasaus, sukker og sitronsaft, og la det koke i noen minutter. Smak til med salt og pepper, og tilsett basilikum'en til slutt.

Kan serveres med ris (som vi gjorde i dag), pasta eller poteter.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails