søndag 13. mars 2011

Pizza med kjøttboller

Dette er en inmari god vri av den tradisjonelle kjøttdeigpizzaen - kommer definitivt til å bli en fredagsgjenganger hos oss :) Kjøttbollene er inspirert fra köfteoppskriften jeg bruker.


Kjøttbolledeig
400 g kjøttdeig
1 fedd presset hvitløk
1 ts spisskummin
1/2 ts karri
3/4 ss salt
1 egg

Rør alle ingrediensene godt sammen. Oppbevares i kjøleskap frem til bruk.

Pizza med kjøttboller
1 pizzabunn (tips: kjør den 15 minutter i kjøkkenmaskina - da hever den kjempebra!)
Pizzasaus 
250 g kjøttbolledeig
1/2 paprika i strimler
Revet ost
Evt. mozarellaost

Kjevle bunnen utover en stekeplate dekket med matpapir. Smør utover pizzasausen og dekk bunnen med revet ost. Lag kjøttboller ved å legge på små biter med rå kjøttbolledeig (max 2 cm i diameter). Strø paprikastrimler utover. Ha evt. på små biter med mozzarellaost.

Stekes på 200°C i 25 minutter (midt i ovnen).



Følg bloggen min med bloglovin

2 kommentarer:

  1. Den varianten pleier vi alltid å lage her i huset, og den er kjempegod:-)

    SvarSlett
  2. Åhh, denne ser nydelig ut, pleier også bruke endel kjøttboller på pizza!! :)

    Så koselig du vil være med på giveawayen :) Masse lykke til!! :)

    mvh siv anita, swimzy

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails